2012. november 21., szerda

F mint Ford

Az addig okés, hogy a Ford a kicsi szívem csücske, már ami az ótókat illeti, meg nem hiába járok szép fekete Kókusszal (ami jelenleg koszos szürke kívülről & csupa sár belülről, mert a bolhás összeugrálta az üléseket csak még nem tisztítottam ki, sőt lemosatni se volt időm, höhö) na de hogy a parfümöm is Ford legyen?!
Még nem az, de az ötlet már megszületett hétfőn, mára pedig itt is az illatminta a Black Orchidból. Hmm. Vihargyors akció volt, meg kell hagyni. Végülis, Henry Ford vagy Tom Ford, tökmindegy........... :-DDDDD

Szóval tesztelem az illatot.
Nem tudnám megfogalmazni az érzéseimet, de az az egy biztos, hogy rettentően szép, elegáns illat. Olyan, amit még én se mernék melóba elhordani, mert nem passzol a topis imidzsemhez :-D Szóval ez az illat OLYAN.
Az, hogy az egyik fő összetevője a csokoládé, megvolt elsőre. Egyik első fázisában ugyanis nagyon emlékeztet a Thierry Mugler féle Angelre. (Tudom, mert nagyon sokáig használtam az Angelt... Az a korszak a múlté, lezártam örökre, de volt bennem némi csalódás, hogy ez a Black Orchid is erre hajaz...) Azután elmúlt ez az Angel-feeling, vagyis megvan, de attól azért sokkalta színesebb és némileg fásabb ez az illat. Elegánsabb. Vonzóbb. Sokrétűbb.
Elég sokáig változik, majdnem 1 órán keresztül, és az, hogy néhány percig tiszta Angel nem is annyira zavaró. A sárgadinnye is megvolt (írták többen a neten, hogy idegesítően dinnyés) de szintén nem zavaróan, és nem túl sokáig tartott. A vége a csodálatos, vagyis az alapja, mert ugye az marad a párolgás után - olyan sokféle, kábító illat, amit nehéz jellemezni. Nagyon-nagyon ágybacsalogató, mindamellett elegáns is. Talán kicsit túl elegáns ilyen mindennapi használatra, amit én szeretnék - DE. Itt a de, mert hogy néznék már ki, ha nem lenne?? :-DDDDD
Miért ne lehetne egy ilyenem kimondottan alkalmakra? Hmm? Lehetne.

Azt hiszem ha kifújatok mindent, ami idehaza megtalálható (van még egy kis Boudoir ünnepi használatra, meg még van valamennyi az Omnia aljában, azt amolyan ad-hoc jelleggel szoktam, ha tényleg ramatyul vagyok, és van ugye majdnem egész üveg Addict is kéznél, és még van valamennyi Sun, de az nyári, télen nem bírom elképzelni senkin, magamon meg pláne) akkor beruházok egy új Addictbe, ami okés lesz melóba a jónépet riogatni, meg ebbe a Black Orchidba. Komolyan.
Ahogy így elnézem a listát, (na meg a fürdőszabai polcot) az ügylet nem holnap lesz, de nem baj :-)
A gond csak az imázzsal van... Ezt a parfümöt szagolgatva valahogy nem tudok elvonatkoztatni a sok arany ékszertől, igazgyöngytől, drágakövektől, selyem alsóneműtől (a hozzáillő harisnyatartóról nem is beszélve), mesés ruháktól, tökéletes sminktől, valami luxuskecó luxuságyától, bazi nagy sportkocsiktól, yachtoktól meg tudomisén :-)

Szó ami szó, mindenképpen azoknak való, akik szeretik a nagy, konkrét, erős parfümöket és hát viselni is van hol, hogyan, mivel, mikor...


 Ez csak így az ömlengésem végére jutott eszembe, hogyan lehetne a legjobban jellemezni a parfümöt. A Forddal. Mert vagy ugye a Ford Focus, 1,8 tdi, ami az enyém, és van más Ford is, mondjuk a Ford Mustang Shelby GT 500, ami akár az enyém is lehetne, de nagy bánatomra nem az enyém............. Nos így valahogy.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése